Start werken Kliniekgebouw Woensdag 3 januari 2024 10:09


Beste buren van 't Verband,

Eerst en vooral een heel fijn nieuw jaar gewenst!

Graag brengen we u op de hoogte dat intussen de eerste fase van de afbraakwerken op de site afgerond is door Verhelst Aannemingen NV.

Op maandag 8 januari 2024 zal Vandenbussche NV starten met de renovatiewerken aan het kliniekgebouw in de Kliniekstraat. De leegstaande verdiepingen boven het Medisch Centrum Maria Middelares worden hierbij omgebouwd tot een nieuw bedrijvencentrum, Watt The Health. Het einde van de werken is voorzien in het voorjaar van 2025.

Twee praktische aandachtspunten bij de start van deze werken:

  1. Tijdens de werken zal de parkeerzone voor het gebouw in de Kliniekstraat dienst doen als laad- en loszone voor vrachtwagens. Om deze reden vraagt Vandenbussche om vanaf de start van de werken geen auto’s te parkeren op de laad- en loszone tussen 7h ’s ochtends en 17h ’s avonds.

  2. Op maandag 8/1/24 en dinsdag 9/1/24 zal een uitzonderlijk transport plaatsvinden via de Kliniekstraat, telkens tussen 6h en 7h 's ochtends. Hierbij zal er een palenmachine aangevoerd worden op de site via de inrit van het Medisch Centrum in de Kliniekstraat.

Als u vragen heeft of als er zich onverwachte situaties voordoen tijdens de werkzaamheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via dit werfplatform.